GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA 3, GTA Liberty City Stories! Itt minden van!
Menü
 
.'GTA San Andreas'.
 
.'GTA Vice City'.
 
.'GTA III'.
 
.'GTA LIberty City Stories'.
 
.'GTA4'.
 
Végigjátszás folyt.
Fel, fel és el! - Up, Up And Away! (Nehézség: közepes)


Este 8 után értem a kaszinóba, ahol a többiek már a terv utolsó fázisát csiszolgatták. Csak a páncélautó megszerzése volt hátra, és Zero remek ötlettel rukkolt elő: szerezzünk egy Égi Daru szállítóhelikoptert, és azzal lopjunk páncélautót! Egyedüli pilótaként ismét nekem kellett bevetnem magam, elmentem hát a katonai bázisra, és a Patriot kihajtásakor beslisszoltam a kapun (elmehettem volna a már jól ismert „titkos” katonai bázisra, és elköthettem volna egy járművet – de amint beengedtek volna, úgyis észrevesznek). Ismét megküzdöttem egy laktanyányi katonával, majd a tetőn lévő ágyúval leszedtem az erősítésnek érkező két harci helikoptert, és elvittem a gépet. A páncélautót már gond nélkül szállítottam a sivatagai repteremhez.
Tipp: Ha egy repülővel felszállok a bázis fölé, és ejtőernyővel kiugrom – esetleg a jetpackkel leszállok – pont a helipadra, a csata nagy részét megúsztam volna.


Viszem a bankot
- Breaking the Bank at Caligula's (Nehézség: közepes)


Eljött az idő! A fegyvereimet elrejtve léptem be a kaszinóba, majd Millie kártyájával lejutottam a generátorokhoz, ahol könnygázgránátot dobtam a szellőzőbe. Zero kiiktatta a világítást, így nagy előnyhöz jutottam ellenfeleimmel szemben, az éjjellátónak köszönhetően. A garázsban a targoncával felfeszítettem az ajtót, így a többiek is megérkezhettek. Mikor már épp kiiktattuk az őröket, Zero közölte, hogy valaki a tartalék áramfejlesztő beindításán mesterkedik. Amíg a többiek a pénzt pakolták, felrobbantottam a generátort, majd visszamentem hozzájuk Miután a pénz rendben elindult, felmentem tetőre, majd a SWAT kommandósok legyőzése után felkaptam az ejtőernyőt, és átugrottam a szembeni tetőn landolt géphez, amivel visszarepültem Verdant Meadowsba.
Tipp: Jobban jártam volna, ha nem állok le a SWAT-tal csatázni, hanem egyszerűen felkapom az ernyőt, és leugrok. Az utcán elkötöttem volna egy autót, aztán a sztrádán úgyis hamar nyomomat vesztették volna…

 

VISSZATÉRÉS LOS SANTOSBA


Ház a hegyen
- A Home in the Hills (Nehézség: közepes)


Nem halogattam tovább a dolgot: elhatároztam, hogy visszatérek szülővárosomba. Madd Dogg szintén visszavágyott, ami épp kapóra jött. Ugyan a palotáját lefoglalták (először azt hittem az adóhivatal), de a Big Poppa vezette dílerbandát a triádok segítségével hamar likvidáltam. Az ejtőernyős ugrást követő érkezést folyamatos fegyverropogás kísérte, de a végén visszafoglaltuk az épületet.
Tipp: Mivel utolsónak ugrottam, szinte azonnal nyitnom kellett az ernyőm, és végig behúzott lábakkal kellett kormányoznom az ereszkedésemet. Big Poppa üldözésekor a Vinewood feliratnál rövidítettem az utat.


Függőleges madárka
- Vertical Bird (Nehézség: nehéz)


Toreno megint remek feladatot eszelt ki számomra. El kellett csónakáznom a San Fiero-i dokkokhoz, ahol egy hadihajó berakodása zajlott éppen. A nyitott hátsó ajtó közelében úszva kellett bejutnom a hajóba, majd hangtalanul végigküzdenem magam a teljes fedélzeten. A munkások ugyan nem lőttek rám, de azonnal elindultak a riasztó gombja felé, amint megláttak. Miután kiiktattam a SAM rakétaelhárítót, elköthettem egy függőleges le- és felszállásra is képes repülőt. Sajnos három másik gép eredt a nyomomba, így igen kemény légiharc bontakozott ki. Amint legyőztem őket, a kémhajókat is meg kellett semmisítenem, de a végén a gépet – hülye ez a Toreno? – megtarthattam.
Tipp: Ha vittem volna időzítős bombákat, felszállás előtt felrobbanthattam volna a másik két gépet, így csak egyetlen üldöző vett volna célba…


Hazatérés
- Home Coming (Nehézség: közepes)


Toreno állta a szavát: Sweet kiszabadult. A bratyó nem akart a kastélyba jönni, imádott gettóját szerette volna viszontlátni. Így hát hazavittem, és visszafoglaltuk a Grove Streetet, majd megtisztítottuk a drogárusoktól is.
Tipp: Bár élveztem a beszélgetést rég nem látott bátyámmal, de azért helikopterrel ez az út is gyorsabb lehetett volna.


B Dup bebüntetése
- Beat Down on B Dup (Nehézség: közepes)


Újabb régi ismerősnél tettem látogatást, és vittem magammal Sweetet is. A Glen Parkot hamar véres bandaháború helyszínévé változtattuk, és – hosszú idő után végre ismét – visszafoglalhattuk azt. Csak arra kellett figyelnünk, hogy a rendőrjárőr a hátunkba ne kerüljön.
Tipp: A hatékonyabb harc kedvéért vihettem volna pár fiút Sweeten kívül is küzdelem helyszínére, így egyenlőbbek lettek volna az erőviszonyok.


Mindörökké Grove
- Grove 4 Life (Nehézség: könnyű)


Hogyan is mutathattuk volna meg hathatósabban visszatértünket, minthogy újabb és újabb területeket foglalunk vissza a család számára. Ezúttal két új körzettel növeltük az ellenőrzésünk alá eső területet a Grove Streettől nyugatra. Ezután visszatértem a hegyi házba.
Tipp: Bandaháború kirobbantásához legalább három bandatagot kell kinyírnom. Volt, hogy nem akartak előkerülni, de néhány civil zaklatása után hamar felbukkantak.


Torokköszörülés
- Cut Throat Business (Nehézség: könnyű)


Mint Madd Dogg önjelölt menedzsere, megkezdtem védencem karrierjének építését. Elvittem egy videoklip-forgatás helyszínére, ahol összefutottam régi „kedves” ismerősömmel, OG Loc-kal. A szívélyes üdvözlés elmaradt, mivel OG felkötötte a nyúlcipőt, pontosabban beugrott egy légpárnásba. Dogg-gal együtt az üldözésére indultunk, és bár egy ugratót is beiktatott az útvonalába, Loc nagyjából olyan tehetséggel menekült, mint amilyennel énekelt. Már majdnem utolértük, amikor a parton gokartba vágta magát – mi persze utána! Végül gond nélkül elkaptuk, és bár csúnya véget érdemelt volna, leginkább szánni tudtam a szerencsétlen ördögöt.
Tipp: Szinte biztos voltam benne, hogy a part közelében marad, felesleges volt olyan kacifántosan haladni OG nyomában, simán elévághattam volna.


Zavargás
- Riot (Nehézség: könnyű)


A lakosság fellázadt, zavargások törtek ki mindenfelé, fosztogatók rótták az utcákat – Sweet pedig otthon akart lenni, hogy biztosítsa a rendet a család háza táján. Így hát hazavittem, vigyázva a lángba borult, bármelyik pillanatban a felrobbanással fenyegető autókra.
Tipp: A legrövidebb, leggyorsabb, és ezúttal a legbiztonságosabb út – légi közlekedés hiányában – az autópálya.


Los Desperados
(Nehézség: közepes)


Ideje volt, hogy Cesar házát is megtisztítsuk a söpredéktől. Néhány grove-os fiúval az oldalamon a vasútállomáshoz hajtottunk (legkönnyebben a síneken át értem oda), és ott találkoztunk Cesar cimboráival. A házak környékének kitakarítása nem okozott nagy gondot, és a sikátorban is a meglepetés erejével támadhattunk. Néhány fickónak sikerült ugyan a hátunkba kerülnie, de túl nagy problémát nem jelentettek. Ellentétben a Cesar házánál lévő, felkészült, jól felszerelt ellenfelekkel, akik több cimborámat is kifektették. Szerencsére a háztetőn lévő rakétás fickót hamar leszedtem, és a bal kéz felől érkező lángszórósnak sem maradt sok ideje veszteségeket okoznia.
Tipp: Mielőtt Big Smoke címét megszerezhettem volna, vissza kellett szereznem megcsappant tiszteletemet, ami egykor övezett. Ehhez számos új területet kellett visszafoglalnom a városban (legalább 35%-ot). Bezzeg ha előbb tudom, hogy ilyen nehéz lesz Smoke nyomára bukkanni, a területszerzést még a zavargások kitörése előttre időzítettem volna…


A történet vége
- End Of The Line (Nehézség: nehéz)


Első rész:
Big Smoke
Végre megtudtuk, hol rejtőzik Big Smoke. Sweet és én elindultunk a nagy leszámolás helyszínére, egy raktárházba, ami Smoke drogüzemét rejtette. Az ajtóban álló két őr kifektetése után rájöttem, hogy az egyetlen bejáratot a zavargások miatt elbarikádozták, így valamit ki kellett találnom. A közelben összecsapás hangjaira lettem figyelmes, ami adott egy ötletet. A SWAT egység vízágyús páncélosa remekül használható új ajtók készítésére, így elkötöttem a járművet, és bejáratot nyitottam a drogüzem falán. Bent elgázoltam mindenkit, és a folyosó végén megkezdtem hosszú menetelésemet fel a negyedik emeletre. Az első a biztonságiak szintje volt (rengeteg őrrel), míg a másodikon a droglabor kapott helyet, ahol a gépeket felrobbantva alapos tisztogatást hajtottam végre egy szempillantás alatt. A harmadik emelet a Ballas legények főhadiszállását rejtette, de az M4-esemnek nem tudott senki ellenállni. A golyóálló mellény felöltése után benéztem Smoke-hoz, aki mérgezett egérként rohangált körbe-körbe, és a testőrségét is rám uszította. Remeghetett a kezem a sok lövöldözéstől, mert sokszor kellett eltalálnom egykori cimborámat, mire sikerült léket ütnöm a golyóálló mellényén. Ekkor váratlanul Tenpenny jelent meg, és… mi tagadás, majdnem meghaltam. A szerencse ezúttal mellém szegődött, bár még meg kellett találnom a kivezető utat. Ha fölfelé azt hittem, kemény a menet, mit mondhatnék a lefelé útról…? Ráadásul Tenpenny miatt az időnek is híján voltam, hiszen felgyújtotta az egész épületet. Hasznosnak bizonyult, hogy a feladat előtt magammal hoztam egy éjjellátót: a sötét, füstös épületben legalább maradt némi tájékozódási alapom. Jól jött a tűzoltókészülék is, amit az épületben találtam, hiszen a két alsó szint már lángokban állt. Amint leértem, még éppen láttam, hogy Sweet a menekülő Tenpenny után veti magát. Nem volt mit tenni: követtem őket.
Tipp: Ha elvégeztem volna a tűzoltókiképzést, gond nélkül kisétálhattam volna a lángoló épületből.


Második rész:
A hajsza
Nyaktörő hajsza vette kezdetét a városon át. Jóformán azt sem tudtam, merre járunk, egyfolytában Sweet miatt aggódtam. Kezdetben nem volt baj, kapaszkodott a bratyó rendesen, és én is könnyedén tartottam a lépést a nagydarab tűzoltóautóval. Tenpenny megpróbált lerázni a sínekre hajtva, de a nyomában maradtam. A pályán aztán Tenpenny egyik zöldfülűjének sikerült rátaposnia Sweet ujjaira, így gyorsan a létra alá kellett manővereznem a kocsit, hogy leugorhasson.
Tipp: Padlóig tapostam a pedált, mivel az egyébként lomha tűzoltó veszett vágtába kezdett, miután Tenpenny észrevette, hogy Sweet mindjárt leesik.


Harmadik rész:
Tenpenny
Rendőrök lepték el az utakat mindenütt, megpróbálva feltartóztatni az őrült ámokfutókat, akik egy tűzoltót üldöztek. Ezért helyet cseréltünk Sweettel, hiszen ő jobban ismerte a várost, míg én a lőfegyverek kezelésében jeleskedtem. Szükség is volt a sok gyakorlásra, hiszen rettentő sok zsernyákot kellett eltakarítanom az utunkból. Végül aztán – épp a Grove feletti felüljárón – Tenpenny elvesztette uralmát a jármű felett, ezzel istenné emelve szerény személyemet Truth szemében.
Tipp: A tűzoltó ugyan golyóállónak bizonyult, ám a rajta mászkáló fakabátok már nem annyira…

Ez volt hát az én történetem. Az élet – már a túlélők számára persze – azóta sem állt meg, ránk szakadt egy csomó gond a Fierróban, illetve Venturasban lévő érdekeltségeink miatt, de a család hírneve lassan helyreállt. Ma már erősebbek vagyunk, mint valaha, ellenőrzésünk alatt tartjuk a teljes várost. A többiek? Madd Dogg sorra kapja az aranylemezeket, Ken ügyvéd lett Vice Cityben, és Kent Paul is valahol arrafelé lóg mostanság – talán nem szó szerint. Salvatore átköltözött Liberty Citybe, Truth pedig Mexikóba, így azóta szállóige lett nálunk, hogy „az igazság odaát van”. Ja és persze ott van ő, aki miatt a számomat is meg kellett változtatnom: Catalina, aki szintén Liberty Citybe ment (úgy hallottam, ott összeveszett az új pasijával). No és itt vagyok én, aki Sweettel együtt azóta is intézem a család ügyeit, időnként lejárok gyúrni, rendszeresen eljárok ejtőernyőzni, és már két biatlon bajnokságot is nyertem. Havonta legalább egyszer összejövök Woozie-val, kártyázunk, golfozunk, vagy csak végigdumáljunk a délutánt. Kendl és Cesar pedig vidékre költöztek (vettem nekik egy házat), ahol mostanában leginkább porontyok sorozatgyártásával foglalkoznak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Számláló
Indulás: 2005-06-15
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!